Appartementen Mout in verkoop!
Wonen en leven in de brouwerij

Nieuwbouw in Werchter

Wonen en leven in Mout

“Modern wonen in een stukje geschiedenis, dat is mooi wonen in residentie Mout.”

In de rustige enclave tussen de Beverlaak en de Sint Jansstraat komt gebouw Mout. Mout bestaat uit verschillende appartementen over 4 bouwlagen en 2 woningen met grote tuin.

De leefruimtes en terrassen van Mout zijn grotendeels gericht op het westen, maar kunnen ook reeds in de vroege namiddag genieten van de zon. Ze kijken uit op het prachtige groene binnengebied van Brouwmeester met 1640 m2 collectieve tuin. Een lift brengt je tot de kelder, waar er voldoende ruimte is om je auto en fiets te parkeren.

In Mout woon je modern, comfortabel en rustig in het groen terwijl je toch dicht bij alles bent wat je nodig hebt.

Mout is bijna volledig uitverkocht. Laatste woning te koop!

Vraag meer info over deze woning

Ontvang de brochure

Impressie

De appartementen Mout in beeld

Mout

Residentie kenmerken

tuin en terras

Gezinswoning met grote tuin

Aan de zijkanten van het gebouw bevinden zich 2 ruime woningen met tuin en terras. Dankzij de grote ramen en schuifdeuren stroomt er veel daglicht binnen. De woonruimte, inclusief keuken, zorgt voor gezelligheid, openheid en een groots ruimtegevoel.

De schuifdeuren leiden naar een terras en een grote privé tuin die ook toegankelijk is via een tuinpad aan de achterkant. Boven heb je drie slaapkamers, twee badkamers (een ruime badkamer en een compacte douchecel) en een kleine bureau. Genoeg ruimte om hier volop van het leven te genieten met jouw gezin!

Er is nog maar 1 woning te koop! 

Appartementen

Uitverkocht

Alle appartementen van Mout zijn verkocht.

Nieuwbouw Mout

Verkaveling Residenties