Appartementen Gerst in verkoop!
Wonen en leven in de brouwerij

Nieuwbouw in Werchter

Woonproject Brouwmeester in Werchter breidt uit met nieuw woonaanbod: Gerst

“Brouwmeester Gerst staat voor hedendaags wonen met een knipoog naar het verleden.”

Waar ooit 4 statige loodsen van de oude brouwerij Jack-Op stonden, komt nu gebouw Gerst. Brouwmeester Gerst ademt de industriële sfeer van weleer uit dankzij de originele gevelstenen die in de voorgevel hergebruikt worden, de unieke dakvorm en de speelse symmetrie van de ramen. 

Het gebouw omvat: 10 appartementen, 8 grote duplexappartementen en 1 handelsruimte. Het telt 3 verdiepingen en er is een mooie mix in het aanbod met 1, 2 of 3 slaapkamers. 

Typerend voor Gerst is de gezellige patio in het hart van het gebouw. Binnen in de appartementen opent zich een wereld van ruimte, licht en karakter. De indeling is uiterst doordacht, de binnenafwerking zet u nog volledig naar uw eigen hand. U kiest zelf het sanitair, de keuken, de vloeren en de binnendeuren. 

Bovendien geniet u volop van het prachtige groene binnengebied van Brouwmeester met 1640m² collectieve tuin. Een lift brengt u tot de kelder, waar er voldoende ruimte is om de auto en fiets te parkeren. 

Gerst is er voor iedereen die op zoek is naar een modern, rustig appartement met een authentiek karakter.

Laatste appartement te koop!
1ste verdieping -  3 slaapkamers - 131 m2 - € 395.000,- (excl. kosten).

BEKIJK HET PLAN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressie

De appartementen Gerst in beeld

Gerst

Residentie kenmerken

gelijksvloers

Appartementen op het gelijkvloers

Op het gelijkvloers bevinden zich 2 appartementen van 92 en 110 vierkante meter, elk met 2 slaapkamers. De terrassen kijken uit op de grote binnentuin van Brouwmeester. Hier geniet je iedere dag van een groen uitzicht, terwijl je toch voldoende privacy hebt. 

1e verdieping

Appartement op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping is een gevarieerd aanbod van 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen met oppervlaktes van 70 tot 131 vierkante meter.

Je hebt de keuze uit verschillende indelingen. Zo zijn er appartementen met 1 grote slaapkamer met ruimte voor een dressing. Of je kiest voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers zodat je ook ruimte hebt voor logies, of voor een studeer- of hobbykamer. Je kan kiezen voor een inpandig terras aan de straatzijde of een terras met uitzicht op het binnengebied.

2e en 3e verdieping

Unieke duplex appartementen

Op de tweede en derde verdieping bevinden zich 8 unieke duplex appartementen met 1 of 3 slaapkamers van 84 tot 152 vierkante meter. Hier woon je heel ruim op 2 verdiepingen in de stijlvolle daken van de oude brouwerij.

De 3-slaapkamer appartementen hebben op de benedenverdieping een grote leefruimte, open keuken, ruime badkamer en 1 of 2 slaapkamers. Het 1-slaapkamer appartement heeft de slaapkamer boven.

Ieder appartement heeft een mooi terras, ofwel inpandig aan de straatzijde of met uitzicht op de binnentuin.

De indeling van de appartementen varieert. Sommigen hebben boven 2 kamers die als slaapkamer, bureau of hobbykamer kunnen dienen. Anderen hebben een grote badkamer boven en een doucheruimte beneden.

Een aantal appartementen heeft een vide met een hoog plafond. Zo is er altijd een duplex appartement dat perfect bij jouw levensstijl past!

Nieuwbouw Gerst

Verkaveling Residenties