Brouwmeester

De appartementen

De 46 appartementen zijn verspreid over 3 gebouwen die een toepasselijke naam kregen in het thema “brouwerij”: Gerst, Mout en Hop.

Brouwmeester Gerst bestaat uit de façade van de oude loodsen met aangrenzende nieuwbouw en bevindt zich aan de Beverlaak. De gevel is een belangrijk dorpsgezicht dat we zoveel mogelijk respecteren in de verbouwing. In de rustige enclave tussen de Beverlaak en de Sint Jansstraat komt Brouwmeester Mout met verschillende appartementen met mooie terrassen en tuinen, en 2 woningen met tuin. Brouwmeester Hop ligt tegenover de oude kerk van Werchter, langs de Sint Jansstraat. Alle appartementen en woningen delen een gezamenlijke grote groene binnentuin, met een barbecueplek en speelelementen. Een grote ondergrondse parkeergarage voor auto’s en fietsen zorgen voor het ultieme wooncomfort.

Nu in verkoop

Brouwmeester Gerst

Brouwmeester Gerst situeert zich aan de Beverlaak en bestaat uit 1 gelijkvloerse handelsruimte en verschillende types appartementen gelegen over 4 bouwlagen. Alle appartementen delen een gezamenlijke grote groene binnentuin, met een barbequeplek en speelelementen. Een grote ondergrondse parkeergarage voor auto’s en fietsen zorgen voor het ultieme wooncomfort. 

Ontdek Brouwmeester Gerst
Gerst-w.svg

ondergrondse parkeergarage

Toegankelijkheid

Wonen in Brouwmeester is genieten van optimaal comfort, zelfs als je midden in een dorp woont! Dankzij een grote, ondergrondse parkeergarage voor alle bewoners kan je je auto altijd op een veilige manier kwijt. 

En op 10 minuten ben je op de autosnelweg in Rotselaar. Maar ook als je geen eigen auto hebt - of de auto wat vaker wil laten staan - zijn er verschillende mogelijkheden.
Je kan met de fiets, e-bike of speed pedelec via de nieuwe fietssnelwegen gemakkelijk naar in de nabijgelegen (grote) steden geraken. Je kan ook een bus nemen aan het kerkplein van Werchter óf een auto huren via een autodeelsysteem, want er zullen 3 deelauto's komen op het terrein. 

Comfortabel

Parkeren

Er is voor alle bewoners genoeg parkeerplaats voorzien in de afgesloten, ondergrondse parkeergarage. Er zijn zelfs ruim voldoende parkeerplaatsen voor fietsen voorzien, met oplaadpunten voor e-bikers en speed pedelecs. Bewoners van Gerst en Mout kunnen met de lift tot aan hun voordeur komen. Gedaan met gesleep met boodschappen!

 

BEKIJK HET PARKINGPLAN

Mout, Hop en Gerst

Meer over de residenties