Appartementen Hop in verkoop!
Wonen en leven in de brouwerij

Nieuwbouw in Werchter

Woonproject Brouwmeester in Werchter breidt een laatste keer uit met nieuw woonaanbod: Hop

“Brouwmeester staat voor hedendaags wonen met maximale lichtinval, ruime terrassen en duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen.”

Brouwmeester Hop ligt tegenover de oude kerk van Werchter, langs de Sint Jansstraat. Hop bestaat uit 7 appartementen met inpandige terrassen op 4 bouwlagen.De architectuur van dit nieuwe gebouw sluit perfect aan bij de gebouwen in de dorpskern. Het dorpscafé en de krantenwinkel liggen op een steenworp afstand. Je vindt in Hop wooneenheden met 1 en 2 slaapkamers. Eén gelijkvloersappartement beschikt zelfs over z'n eigen tuintje. Alle appartementen genieten van een grote open leefruimte en van een mooi, ruim terras dat meestal inpandig ligt zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het penthouse op de derde verdieping heeft ook nog een bureau.

Laatste appartement te koop! Bekijk

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ontvang de brochure

Impressie

De appartementen Hop in beeld

Hop

Residentie kenmerken

Hoogwaardige afwerking

Alle appartementen worden op een hoogwaardige manier afgewerkt volgens de laatste standaarden. Je kiest zelf het sanitair, de keuken, de vloeren en de binnendeuren. Zo kan je jouw stempel drukken op de woning.

Duurzaam

Ieder appartement wordt energievriendelijk gebouwd volgens de laatste strenge normen. Allemaal beschikken ze over zonnepanelen op het dak en genieten ze van vloerverwarming middels een condenserende gaswandketel. Er is gekozen voor het hoogwaardige ventilatiesysteem D dat je woonst continu van zuivere lucht voorziet zonder warmteverlies. Om het akoestische comfort te verzekeren worden de scheidingsmuren tussen de verschillende appartementen dubbelwandig uitgevoerd. Het buitenschrijnwerk is sterk aluminium met thermisch isolerende beglazing.

Dat alles maakt wonen in Hop uiterst energiezuinig. Goed voor het milieu en voor jouw portemonnee!

3e verdieping

Penthouse

Op de derde verdieping bevindt zich het penthouse met 2 slaapkamers en 1 bureau. Met een oppervlakte van 123 vierkante meter woon je heel ruim en rustig.

Het penthouse beschikt een grote leefruimte, open keuken, ruime badkamer, een bureau en 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn gesitueerd aan de rustige binnentuin van het plan. Het mooie, grote terras biedt uitzicht op de straatzijde.

€ 452.500,- (excl. kosten).

BEKIJK HET PLAN

1e en 2e verdieping

Appartementen op de eerste en tweede verdieping

Op de eerste verdieping is een gevarieerd aanbod van 1- en 2-slaapkamer appartementen met oppervlaktes van 79 tot 95 vierkante meter.

Je hebt de keuze uit verschillende indelingen. Zo is er een appartement met 1 grote slaapkamer met ruimte voor een dressing. Of je kiest voor het appartement met 2 slaapkamers zodat je ook ruimte hebt voor logies, of voor een studeer- of hobbykamer. Je kan kiezen voor een inpandig terras aan de straatzijde of een terras met uitzicht op het binnengebied.

gelijkvloers

Appartementen op het gelijkvloers

Op het gelijkvloers bevinden zich 2 appartementen van ca. 79 vierkante meter, elk met 1 slaapkamer. Alle appartementen genieten van een grote open leefruimte en van een mooi, ruim terras dat inpandig ligt zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Eén gelijkvloersappartement beschikt zelfs over z’n eigen tuintje

 

Nieuwbouw Hop

Verkaveling Residenties